Sexting - ano, či ne?  - Pokračování

Pokud se mě tedy ptáš, jak máš reagovat na to, když ti nějaký nový objev začne posílat erotické zprávy, má jasná rada zní: ignoruj je. Jestli se ti dotyčný líbí opravu hodně, pak mu můžeš dát velmi jasně najevo, že nejsi typ ženy, která s ním bude tímto způsobem komunikovat. Velmi záhy pak zjistíš, jak si u něj stojíš. Buď s tím okamžitě přestane a bude se snažit napravit si u tebe reputaci - to pokud má o tebe opravdový zájem a uvědomí si, že máš úroveň - nebo to bude zkoušet znovu, anebo půjde o dům dál, protože mu bude jasné, že tudy rychlá cesta k sexu nevede.

Když mi například jeden muž po docela hezkém prvním rande začal psát věci typu: Rád pracuju na zahradě. Mám silné ruce, ty máš určitě ráda, když má chlap velké, silné a šikovné ruce, viď? To bys nevěřila, co s nimi všechno umím… a nejen na zahradě… Na to jsem mu odpověděla: Ok, tak dobrou noc J. Velmi rychle mu to docvaklo a poslal mi usměvavého smajlíka s přáním sladkých snů.

Od té doby už jsme si napsali možná jen dvakrát. Proč? Protože bylo jasné, že dotyčný pán hledal milenku, zatímco já partnera. Zkusil to, já na to nepřistoupila a oba jsme měli jasno. Takže milá Dano, muži si k tobě dovolí jen to, co jim dovolíš ty sama. Nechceš-li být pouze kamarádkou na sex, pak ti sexting s novou známostí rozhodně nedoporučuji.

Hodně štěstí přeje Sally!